Gençer'den Korkmaz'a suç duyurusu

Gençer

Eski Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Gençer, dönemin Belediye Başkanı Veli Korkmaz, zamanında yolsuzluk yapılıp yapılmadığını araştırılması için Korkmaz için adliyeye suç duyurusunda bulundu.

2004-2013 TARİHLERİ ARASINDA

30 Mart 2014 tarihinde belediye seçimleri öncesi Kırıkkale Belediyesi tarafından 2004-2013 tarihleri arasında Kırıkkale Belediyesi faaliyet raporu adı altında bir kitap yayımlandığını açıklayan eski Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Gençer, Bu kitabın içeresinde Kırıkkale Belediyesi 10 yıllık faaliyetini anlatıyor. 26 ve 27’nci sayfalarında Nokta Parkı adı altında Nokta diye andığımız bölgeye yapılan parkın reklamı yapılıyor. “dedi.

1 TRİLYON İKİYİZ MİLYAR LİRA

Gençer,” Parkın maliyeti eski para ile 1 trilyon ikiyiz milyar lira olarak gösterilmiştir. Nokta parkına gidin bir bakın lütfen. 11 tane kamelya, 2 tane oyuncak var. Belediye kitaptaki bu rakamı çok ama çok afaki bir rakam göstermiştir. Ya hırsızlık var veya yanlış yazılmıştır. Yanlış yazılması mümkün değildir. Çünkü yaptıkları hizmetlerin reklamını yaparak bu halktan oy istemektedirler. Seçime giderken, oy istersen de yanlış yapmaları mümkün değildir.”diye konuştu.

VATANDAŞ OLARAK

Gençer, “İşte bu düşüncelerle Kırıkkale’de yaşayan vatandaş olarak. Vatandaşlık hakkımı kullanıp, bu yanlışlığın hırsızlık olup olmadığını araştırılması için Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı’na su duyurusunda bulunacağım.”şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü